Lind Bike Parts


Lind Bike Parts blev etableret i 2020 med det formål at tilbyde det bedste grej indenfor cykelverdenen til danskerne. Vi startede som et hobby projekt, men med tiden har det udviklet sig til en full time forretning.

Lind Bike Parts er distributører af både kendte og mindre kendte mærker, der alle kendetegnes ved at være mærker, som vi gerne kører med selv. Vi handler med cykler og tilbehør fra Italienske DMTcycling, Cipollini og Marconi collection, Hollandske ERE-Research, Sydafrikanske Sahmurai Swords samt Ceramicspeed, 9thwave-cycling m.fl.

Vores cykler kommer fra Cipollini i Italien.
Cipollini er forholdsvis nyt mærke i cykelsport, men flere professionelle hold har allerede fået øjnene op for mærket. Bardiani-CSF-Faizanè og Alé BTC Ljubljana kører således på cyklerne.
Cipollini tilbyder naturligvis, at du kan skræddersy din cykel med de farver du har lyst til, så du får din egen unikke cykel. Besøg Cipollinis hjemmeside.

Vi har ene aftale på distribution af cykelsko fra DMTCycling i hele Norden. Skoene fra DMT er teknologisk foran alle konkurrenterne, da de har fuld-strikket overdel, hvilket giver suveræn komfort og åndbarhed.
Skoene fra DMT anbefales af blandt andre af Tadej Pogacar, Elia Viviani og Alberto Contador. Læs mere på DMT´s hjemmeside.

Fra hollandske ERE-Research har vi hentet en kollektion af velfungerende hjul i et prisleje, hvor konkurrenterne har svært ved at følge med. Dæk og slanger følger selvfølgelig med i sortimentet.
Udover hjul med alt tilbehør har ERE-Research udviklet en sadel med 3 indstillinger i samme sadel. Et spændende produkt i kulfiber, vi forventer os meget af.

Vi har været i Sydafrika for at finde Sahmurai SWORDS, der leverer et smart og gennemtænkt produkt, hvis du punkterer på din MTB. Monteret som styrpropper, så du ikke skal fylde lommerne, får du komplet sæt lappegrejer, så du kan komme sikkert hjem efter en punktering.