Lind Bike Parts


Lind Bike Parts blev etableret i 2020 med det formål at tilbyde det bedste grej indenfor cykelverdenen til danskerne. Vi startede som et hobby projekt, men med tiden har det udviklet sig til en full time forretning.

Lind Bike Parts er distributører af både kendte og mindre kendte mærker, der alle kendetegnes ved at være mærker, som vi gerne selv køre på og med. Vi handler med cykler fra Schweiziske ARC8, Hollandske ERE-Research, 9thwave-cycling også fra Holland, Sydafrikanske Sahmurai Swords, Ceramicspeed, samt Italienske DMT Cycling, Tadej Pogacar’s fortrukne sko.

Vores cykler fra ARC8 er fra Schweiz, men bliver samlet og sendt ud fra Tyskland

Fra hollandske ERE-Research har vi hentet en kollektion af velfungerende hjul i et prisleje, hvor konkurrenterne har svært ved at følge med. Dæk og slanger følger selvfølgelig med i sortimentet.
Udover hjul med alt tilbehør har ERE-Research udviklet en sadel med 3 indstillinger i samme sadel. Et spændende produkt i kulfiber, vi forventer os meget af.

9thwave-Cycling er specialiceret i hjul, de bygger op på de klassiske nav, inklusiv  de nye Classified nav, og laver måske de letteste MTB hjul på marked (1013g) og det var for et sæt.

Vi har været i Sydafrika for at finde Sahmurai SWORDS, der leverer et smart og gennemtænkt produkt, hvis du punkterer på din MTB. Monteret som styrpropper, så du ikke skal fylde lommerne, får du komplet sæt lappegrejer, så du kan komme sikkert hjem efter en punktering.

Fra Italien forhandler vi de fuldstrikkede cykelsko fra DMT, som hvis man følger lidt med har bevist det er en hurtig og let sko, med en fantastisk komfort, som af tage en strømpe på.