Lind Bike Parts


Lind Bike Parts blev etableret i 2020 med det formål at tilbyde det bedste grej indenfor cykelverdenen til danskerne. Vi startede som et hobby projekt, men med tiden har det udviklet sig til en full time forretning.

Lind Bike Parts er distributører af både kendte og mindre kendte mærker, der alle kendetegnes ved at være mærker, som vi gerne kører med selv. Vi handler med cykler fra Pardus, Hollandske ERE-Research, Sydafrikanske Sahmurai Swords samt Ceramicspeed, 9thwave-cycling m.fl.

Vores cykler fra Pardus er en meget konkurrence dygtig cykel på kvalitet og pris, den bliver produceret på verdens verdens 3 største cykel fabrik, kun Giant og Merida fabrikkerne er større.

Fra hollandske ERE-Research har vi hentet en kollektion af velfungerende hjul i et prisleje, hvor konkurrenterne har svært ved at følge med. Dæk og slanger følger selvfølgelig med i sortimentet.
Udover hjul med alt tilbehør har ERE-Research udviklet en sadel med 3 indstillinger i samme sadel. Et spændende produkt i kulfiber, vi forventer os meget af.

Vi har været i Sydafrika for at finde Sahmurai SWORDS, der leverer et smart og gennemtænkt produkt, hvis du punkterer på din MTB. Monteret som styrpropper, så du ikke skal fylde lommerne, får du komplet sæt lappegrejer, så du kan komme sikkert hjem efter en punktering.